hit counter

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Τιμοκατάλογος βασικών υπηρεσιών  (τιμές χωρίς Φ.Π.Α 24% στην πρώτη τιμή, στην δεύτερη είναι και ο ΦΠΑ 24% υπολογισμένος)

Ίδιες τιμές ηλεκτρονικού καταστήματος και φυσικού καταστήματος για τα προϊόντα και υπηρεσίες.

- FORMAT (Εγκατάσταση Windows,Linux,iOS) = 20 € (24,80 μ.φ) έως 50 € (62 € μ.φ) (Εξαρτάτε την περίπτωση) η Υπηρεσία αφορά την εγκατάσταση  σε λαπτοπ ή desktop, εάν θέλετε να σώσετε τα αρχεία σας θα πρέπει να επιλέξετε και την υπηρεσία DATA BACKUP, εάν το Laptop σας ανεβάζει θερμοκρασίες συστήνετε να γίνει και καθαρισμός Laptop επίσης σας εγκαθιστούμε τους DRIVERS του Η/Υ σας και τα παρακάτω δωρεάν προγράμματα (Chrome, firefox, CCleaner, BSPlayer, VLCPlayer, PDF reader, Libreoffice αλλά και όποια άλλη δωρεάν ή αγορασμένη εφαρμογή μας υποδείξετε).Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δοκιμαστικό σταθερότητας συστήματος, εάν περάσει αυτο το τεστ μας προσφέρει ακόμη ενα επίπεδο σιγουριάς για την αξιοπιστία της λειτουργίας του (διάρκεια 60 λεπτά). Εάν έχετε λίγα αρχεία που θέλετε να επαναφέρουμε και το μηχάνημα είναι λειτουργικό ΔΕΝ χρεώνουμε BACKUP (1GB-2GB).


- Απομακρυσμένη βοήθεια διάρκειας 30 λεπτών (30min ελάχιστη χρέωση, χρέωση ανά 30 λεπτά) =15 € (18,60 € μ.φ) Η Υπηρεσία αφορά την πρόσβαση στον Η/Υ σας απομακρυσμένα με TightVNC για να σας λύσουμε τα προβλήματα εφόσον αυτό είναι εφικτό, το ποσό αφορά συνεδρία 30 λεπτών, εάν δεν μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα απομακρυσμένα θα πρέπει να φέρετε το μηχάνημα στο κατάστημα μας, η υπηρεσία παρέχετε με προκατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


- Διάγνωση βλάβης (χωρίς επισκευή) = 10 € (12,40 € μ.φ) η υπηρεσία αυτή εφαρμόζετε όταν θέλετε να μάθετε τι βλάβη έχει το μηχάνημα σας και εάν σας συμφέρει να προχωρήστε σε επισκευή η όχι και αναφέρετε σε μηχανήματα που δεν ανοίγουν (No boot/black screen).Εφόσον εντοπίσουμε την βλάβη επικοινωνούμε μαζί σας για να προχωρήσουμε ή όχι στην επισκευή.(Η συγκεκριμένη υπηρεσία εξοφλείτε μαζί με την παράδοση του μηχανήματος και το ποσό ΔΕΝ επιστρέφετε λόγο του έχετε προπληρώσει ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ).


- Διάγνωση Υλικού = 10 € (12,40 € μ.φ) Εξετάζουμε την μνήμη, τον σκληρό δίσκο, και τον επεξεργαστή, για την σωστή λειτουργία τους και την θερμοκρασία (είναι σημαντικό να ξέρετε ότι τα βασικότερα εξαρτήματα του Η/Υ είναι σε καλή κατάσταση, σε διαφορετική περίπτωση και format να γίνει πάλι θα έχετε προβλήματα, ΣΥΣΤΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Σε περίπτωση υπερθερμανσης η διαδικασία σταματάει και σας ενημερώνουμε για την ανάγκη καθαρισμού η οποία γίνετεται αφού συμφωνήσετε.


- DATA BACKUP = 10 € (12,40 € μ.φ) Αντιγράφουμε τα αρχεία που θας μας υποδείξετε και θα τα επαναφέρουμε μετά το φορμάτ.Σελιδοδείκτες, φωτογραφίες, έγγραφα, βίντεο κ.τ.λ. χωρίς όριο στα GB μεταφοράς π.χ μπορεί να έχετε 200GB ή 1TB.


- Εγκατάσταση περιφεριακού = 10 € (12,40 € μ.φ) Εγκατάσταση τροφοδοτικού=10 έως 20 € (εξαρτάται από την περίπτωση τοποθέτησης του τροφοδοτικού), σκληρού δίσκου=8€ μητρικής πλακέτας = 30€ DVD/CR ROM = 8 € κάρτα γραφικών = 10 € (Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστούν π.χ καλώδια, προσαρμογείς, adaptors κ.τ.λ.)


- Καθαρισμός Desktop PC Hardware (εσωτερικός και εξωτερικός) = 30 €  (37,20 € μ.φ)συμπεριλαμβάνεται και η αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας & ThermoPADS σας καθαρίζουμε τον Η/Υ τους ανεμιστήρες τις θύρες και τον κάνουμε σαν καινούριο, χρησιμοποιουμε την καλύτερη θερμοαγώγιμη πάστα της αγοράς τις οποίες εισάγουμε από τον κατασκευαστή για να είμαστε σίγουροι ότι είναι 100% γνήσιες και όχι φθηνιαρικες κινέζικες τύπου e-bay.


- Καθαρισμός Laptop PC Hardware (εσωτερικός και εξωτερικός) = 30 € (37,20 € μ.φ)  (με αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας αλλά και των thermopads σας καθαρίζουμε το Laptop σας, το σύστημα ψύξης της θύρες και την οθόνη σας. (Συμπεριλαμβάνετε απολύμανση με IPA 99% και απολύμανση με UV-C ακτινοβολία).


- Software cleaning = 15 € (18,60 € μ.φ) Καθαρίζουμε τον Η/Υ σας από άχρηστες εφαρμογές τον αναβαθμίζουμε καθαρίζουμε τους ιούς και εγκαθιστούμε προγράμματα καθαρισμού & antivirus για να τον καθαριζετε και μόνοι σας.


- Απολύμανση/καθαρισμός πληκτρολογίου λάπτοπ = 10 € (12,40 € μ.φ) μαζί με το υγρό και το φιαλίδιο spray 200ml (Σας παραδίδουμε συσκευασία spray με 200ml IPA) και σας δίνουμε οδηγίες πως να απολυμάνετε σωστά το πληκτρολόγιο σας χωρίς κίνδυνο βλάβης. (Οτιδήποτε δεν είναι 99% αλκοόλη μπορεί να σας χαλάσει το πληκτρολόγιο) ΔΕΝ καθαρίζουμε το πληκτρολόγιο με μωρομάντηλα! είναι ακατάλληλα διότι έχουν μη εξατμιζόμενες ουσίες οι οποίες εισχορούν στο πληκτρολόγιο σας και το χαλάνε.


- Μεταφορά Η/Υ = 15 € Δεν μπορείτε να φέρετε τον Η/Υ σας στον χώρο μας για επισκευή? μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την μεταφορά του από τον χώρο σας στο Service, και επιστροφή στο σημείο παραλαβής, (Εντός Κατερίνης) για εκτός Κατερίνης ισχύουν άλλες χρεώσεις ανάλογα που βρίσκεστε.


- Σύνδεση περιφερειακών = 5-20 € (6,20 € μ.φ - 24,80 € μ.φ Εάν έχει γίνει format θα έχει χαθεί και κάθε σύνδεση με εκτυπωτή, scanner DVR κ.τ.λ Η τιμή είναι ενδεικτική και εξαρτάται από το πόσα περιφερειακά έχετε για σύνδεση, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα κόστη μετακίνησης για την πόλη της Κατερίνης.


- BIOS UPDATE = 40 € (49,60 μ.φ) Κάνατε update την BIOS και από τότε το Laptop δεν ξεκινάει? μπορούμε να επανα προγραμματίσουμε το Chip και να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση, επίσης διαθέτουμε και καινούργια chip original από τις εκάστοτε εταιρείες.


- Εγκατάσταση Internet=30 € (37,20 μ.φ) Αποκτήσατε καινούργια σύνδεση στο internet και αντιμετωπίζετε δυσκολίες? αναλαμβάνουμε να σας συνδέσουμε τον Η/Υ σας το λαπτοπ, το κινητό και άλλες συσκευές που διαθέτουν WiFi/LAN δυνατότητες (Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τυχόν υλικά, συμπεριλαμβάνονται τα κόστη μετακίνησης για την πόλη Κατερίνη), τι τιμή αφορά 1 Router εάν έχετε παραπάνω συσκευές η τιμή αυξάνεται ανάλογα.


- Επισκευή Tablet βύσμα φόρτισης (micro USB, mini USB)= 20 € (24,80 € μ.φ) (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται  το ανταλλακτικό).


- FORMAT/Restore Tablet = 10 - 50 € (12,40 € μ.φ - 62 € μ.φ) Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος και το ποσοστό επιτυχίας είναι μεγάλο, σε διαφορετική περίπτωση αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με άλλες μεθόδους (Factory image restore, chip replacement).


- Σπασμένη οθόνη σε tablet = Συχνά το κόστος επισκευής σε tablet με σπασμένη οθόνη είναι απαγορευτικό για τον πελάτη, δεν συμφέρει καθώς η τιμή της οθόνης μπορεί να φτάσει το 70-80% της τιμής του ταμπλετ κινέζικες φθηνές οθόνες, δεν εγκαθιστούμε οθόνη σε τάμπλετ εάν μας την φέρει ο πελάτης, (δεν αναλαμβάνουμε την επισκευή).


- Καθαρισμός Sony PlayStation 2,3,4 = 40 € (49,60 μ.φ) Καθαρίζουμε το εξωτερικό, της θύρες διεπαφής, το εσωτερικό του μηχανήματος,  και ανανεώνουμε την θερμοαγώγιμη πάστα και pads που βρίσκονται μέσα στο μηχάνημα με υψηλής ποιότητας υλικά.

-Κάθε επισκευή έχει και τις ιδιαιτερότητες της, ενώ επισκευάζουμε το ένα μπορεί να ανακαλύψουμε και άλλη βλάβη, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για το αν θέλετε να το επισκευάσουμε.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ 

--- ΟΙ ΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ Φ.Π.Α. 24% (Η πρώτη τιμή) Στην δεύτερη είναι υπολογισμένος ο ΦΠΑ 24% ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 25-11-2020 ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ---

Τελευταία αναθεώρηση 25-11-2020

ΦΙΛΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.